eScaun.ro susține afacerile Românesti

 

Cumpără cu încredere pentru afacerea ta produsele eScaun.ro și iți oferim discount-uri atractive

Amenajarea interioară a locațiilor HoReCa (hoteluri, restaurante, birouri, săli de evenimente sau cafenele) este un factor cheie pentru atragerea clienților și întoarcerea lor în aceeași locație. 

eScaun.ro iți propune tot ce ai nevoie pentru afacerea ta, scaune, bănci, fotolii, canapele și mese. Produsele sunt lucrate manual, conțin materiale de înaltă calitate și răspund celor mai diverse stiluri: modern, contemporan, art nouveau, art deco, tradițional și clasic.


De ce sa alegi produsele noastre pentru afacerea ta?

  •  Obții prețuri avantajoase
  •  Alegi dintr-o gamă extinsă de produse, potrivit oricărui tip de Business
  •  Beneficiezi de asistență profesională, pentru a face cele mai bune alegeri
  •  Un parteneriat B2B direct de la producător
horeca escaun.ro

 

Industria HoReCa s-a schimbat de-a lungul timpului, dar dorințele clienților rămân aceleași, aceștia vor să se simtă relaxați și puțin răsfățați. Împreună putem contura un interior modern, în totală concordanță cu brandul și întreg conceptul dumneavoastră.

Cei mai mulți oameni apreciază experiența generală atunci când vine vorba de cafenele și restaurante, mai degrabă decât să servească doar o cafea sau o masă. Există diverși factori care influențează modul în care se simt clienții dumneavoastră, de la conceptul interior la culorile pereților, mesele, designul scaunelor, iluminatul chiar și muzica. 

De aceea, este important să lucrați cu o echipă de experți în domeniul ospitalității, astfel încât afacerea dumneavoastra să aibă un mediu primitor și confortabil, iar clienții dvs. să revină. Folosiți scaune moderne din piele de bivol într-o cafenea, bănci confortabile în restaurante, mese din lemn masiv și alte piese de mobilier, pentru a completa designul. Fiecare restaurant sau cafenea va inspira un stil și frumusețe aparte cu ajutorul produselor eScaun.ro.

Împreună vom oferi oaspților dumneavoastră cea mai bună experiență, creând interioare HoReCa unice.

Un restaurant sau o cafenea poate ieși în evidență prin aspectul său captivant și fermecător, iar pub-urile sau barurile pot influența buna dispoziție a oamenilor. Am inclus în această categorie și cramele, pentru că am observat o tendință în ceea ce privește nevoia de a crea locații care ar putea face pe oricine să se simtă confortabil atunci când degustă brânză și vin.

Un hotel nu este doar un loc de cazare, ci un serviciu complet. Concurența în acest domeniu de activitate este foarte mare, iar diferențierea se face prin designul interior și prin mobilierul ales. 

Din ce în ce mai multe hoteluri își redecorează interioarele datorită noilor trenduri și pentru că încearcă să își facă oaspeții să se simtă ca acasă. De-a lungul anilor, am luat în considerare nevoile și preferințele clienților, adaptând atât serviciile de design, cât și colecția de produse pe care le fabricăm. 

Un mediu de lucru bine conceput este unul care favorizează dezvoltarea și oferă o atmosferă pozitivă. Inovația constă în soluțiile noastre orientate spre design care vor transforma spațiul de birouri într-un mediu funcțional, optim și mai sănătos.

În ultimii ani am observat faptul că pentru birouri și spații de lucru se pune accentul pe transformarea acestora spre a oferi o atmosferă mai primițătoare și mai modernă. Recepția s-a transformat într-un lounge atractiv, cu mobilier confortabil iar sală de ședințe include scaune de conferință care inspiră și mese trendy. Scaunele de birou tind să fie mai atrăgătoare din punct de vedere vizual, fără a-și pierde funcționalitatea.

Suntem bucuroși să vă ajutăm cu produsele noastre de mobilier, pentru a crește starea de bine a echipei dvs. prin întreaga ambianță.

Un concept Business To Business.

Trimite cu încredere un e-mail la contact@escaun.ro sau completează formularul de CONTACT.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne gasiti si la: 0743 854 732

Contact

Intră în contact cu noi